Användarvillkor

Senast uppdaterad: 2024-01-22

Välkommen till Jolie Bridal webshop. Dessa användarvillkor reglerar din användning av vår webbplats. Genom att använda vår webbplats godkänner du dessa villkor i sin helhet. Om du inte godkänner dessa villkor eller någon del av dem, vänligen avstå från att använda vår webbplats.

1. Ålderskrav: Du måste vara minst 18 år för att använda denna webbplats. Genom att använda denna webbplats garanterar och intygar du att du är minst 18 år gammal.

2. Användarkonto: Vid registrering på vår webbplats eller vid köp kommer du att bli ombedd att skapa ett användarkonto. Du ansvarar för att hålla ditt lösenord och användarnamn konfidentiellt. Du ansvarar för all aktivitet som sker under ditt användarkonto.

3. Beställningar och Betalning: Genom att göra en beställning garanterar du att all information du tillhandahåller är korrekt och fullständig. Du ansvarar för att betala för de beställda produkterna enligt de priser som är angivna vid tidpunkten för beställningen.

4. Frakt och Leverans: Fraktkostnader och leveransvillkor specificeras vid kassan. Vi ansvarar inte för eventuella förluster, skador eller förseningar under transporten.

5. Återbetalningar och Returer: Vänligen se vår Retur- och Återbetalningspolicy för information om återbetalningar och returer.

6. Immateriella Rättigheter: Allt innehåll på denna webbplats, inklusive text, grafik, logotyper, bilder och programvara, ägs av eller licensieras till [Jolie Bridal]. Du får inte reproducera, distribuera, modifiera, överföra eller använda innehållet på något sätt utan vårt skriftliga medgivande.

7. Ansvarsbegränsning: Vi ansvarar inte för indirekta, oavsiktliga eller följdskador som uppstår vid användning av vår webbplats eller köp av våra produkter.

8. Ändringar av Villkor: Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa användarvillkor. Eventuella ändringar kommer att publiceras på denna sida och datumen för senaste uppdateringen kommer att anges.

9. Kontakta Oss: Om du har frågor om dessa användarvillkor, vänligen kontakta oss på info@joliebridal.se.

Genom att använda vår webbplats godkänner du dessa användarvillkor.

Tack för att du väljer Jolie Bridal.