Integritetspolicy

 

Integritetspolicy för Jolie Bridal Webshop

Senast uppdaterad: 2024-01-22

Vi på [Jolie Bridal] värdesätter och respekterar din integritet. Denna Integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder, och skyddar din personliga information när du använder vår webshop på Shopify. Genom att använda vår webshop samtycker du till insamlingen och användningen av information i enlighet med denna policy.

1. Insamlad information: Vi samlar in personlig information, såsom namn, adress, e-postadress och telefonnummer, när du frivilligt lämnar dessa uppgifter vid registrering eller genom att göra ett köp.

2. Användning av information: Den information vi samlar in används för att behandla och leverera dina beställningar, skicka orderbekräftelser, hantera returer och kommunicera med dig rörande dina köp. Vi kan också använda din information för att skicka marknadsföringsmaterial om våra produkter och erbjudanden, men endast om du har gett ditt samtycke.

3. Skydd av information: Vi vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information från obehörig åtkomst, ändring, avslöjande eller förstörelse.

4. Delning av information: Vi delar endast din personliga information med tredje parter i den utsträckning det är nödvändigt för att uppfylla våra åtaganden gentemot dig (t.ex. leveransföretag för att skicka din beställning).

5. Dina rättigheter: Du har rätt att begära information om vilken personlig information vi har om dig och att begära rättelser av felaktiga uppgifter. Om du inte längre önskar att få marknadsföringsmaterial från oss kan du när som helst avanmäla dig.

6. Ändringar i integritetspolicyn: Vi förbehåller oss rätten att när som helst uppdatera denna Integritetspolicy. Eventuella ändringar kommer att publiceras på denna sida och datumen för senaste uppdateringen kommer att anges.

7. Kontakta oss: Om du har frågor om vår Integritetspolicy eller hur vi behandlar din personliga information, vänligen kontakta oss på info@joliebridal.se.

Genom att använda vår webshop samtycker du till denna Integritetspolicy.

Tack för att du väljer Jolie Bridal.